Even voorstellen

Mijn naam is Marleen van Es, ik ben 37 jaar, samenwonend en moeder van een dochter van 5 jaar. Ik ben woonachtig in Woudenberg en gek op dieren en de natuur. Al op jonge leeftijd begon ik mij te interesseren voor fotografie. En toen ik 14 was kocht ik van mijn zakgeld mijn eerste camera. Hieruit ontstond dan uiteindelijk ook mijn bedrijf als fotograaf.

Ik heb naast mijn bedrijf als fotograaf ook altijd gewoon een baan in loondienst gehad. Dit geeft wat vastigheid en zekerheid. Wel heb ik altijd gemerkt dat ik het fijn vind om mijn eigen verantwoordelijkheden te hebben en dingen zelf uit te zoeken. Er zit dus echt wel een ondernemer in mijn bloed. 

Toen ik een website nodig had ben ik dan ook zelf gaan bouwen. Google heeft mij een beetje geholpen en verder gewoon proberen, goed lezen en mijn gezonde verstand gebruiken. Uiteindelijk stond er dan ook een website waar ik best trots op was. En ik had gemerkt dat ik het heerlijk vond om ermee bezig te zijn en dingetjes aan te passen en te verbeteren. Bij een paar kleine dingetjes liep ik vast, een korte cursus was dus de oplossing. Ik heb mij ingeschreven en ben vol enthausiasme naar de samenwerkdagen gegaan. Daar werk je samen in een zaal met andere cursisten en kan je een hoop van elkaar leren. Ik kreeg een hoop lof voor wat ik zelf had gebouwd en dat gaf mij zoveel vertrouwen dat ik de volledige opleiding ben gaan doen. En uiteindelijk dus een 2e bedrijf ben gestart als website bouwer. Dit verhaal laat ook wel zien wie ik ben. 

Enthausiast, ondernemend, sociaal, ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg. 

In mijn vrije tijd….

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden of familie te zijn. Gewoon gezellig samen eten, een spelletje doen of een stukje wandelen. Het mag van mij allemaal, het belangrijkste is het gezelschap.

Thuis woon ik samen met Robert en onze dochter Lizzy van 5 jaar oud. Een mooie lieve meid die zowel van de binnenkant als de buitenkant erg op haar moeder lijkt. Van haar kan ik echt het meeste genieten.  

Mijn Doel

Naast mijn werk als fotograaf en websitebouwer heb ik nog 3 dagen in de week een kantoorbaan. Maar mijn eigen bedrijven is hetgeen waar ik de voldoening en energie uit haal. Mijn doel is dan ook hier een volledige baan van te maken! 

Daarnaast lijkt het mij geweldig om een kookboek te mogen maken. En dan heb ik het natuurlijk over de foto’s in het boek, en eventueel een website waar de recepten ook in terug te vinden zijn. 

Als u dit een leuk artikel vindt, mag u het natuurlijk delen:)
Facebook
Twitter
LinkedIn