Vragen en/of reserveren

Wat leuk dat u ervoor kiest contact met mij te zoeken. 

U kunt het formulier hieronder daarvoor gebruiken. U kunt zelf aangeven hoe u het liefst daarna benaderd wordt door mij. 

Het formulier mag u gebruiken om alleen een vraag te stellen, maar ook om direct een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Onderaan vindt u nog veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Maar wie weet staat uw vraag ook al tussen de veel gestelde vragen hieronder.  

Marleen van Es

3931, Woudenberg

info@websitebijmarleen.nl

Tel: 06 517 000 33

Contact Formulier

Veel gestelde vragen

De kosten van een website zijn heel afhankelijk van wat je wilt. De een wil een volledige webshop en de andere een basissite met 3 pagina’s. 

De tarieven kan je vinden op de pagina Webdesign. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen kan je het beste even een bericht sturen via het formulier hierboven. Kan kan ik een prijsindicatie geven. 

Die keuze is aan jou. Als jij al ergens je hosting hebt lopen is dat prima. Maar het kan ook zeker via mij. Ik breng alle websites die ik bouw en Host onder bij Vimexx. Een fijne profider met weinig problemen. Door de hosting bij mij onder te brengen betaal je maar € 20,- euro per jaar, terwijl het elders veel duurder is. 

Zodra we na een vrijblijvend gesprek besloten hebben samen iets moois te gaan maken krijg je van mij een bevestiging. Deze mag ondertekend retour. Daarna vraag ik een aanbetaling van 25%. Hiervoor stuur ik netjes een factuur. De rest van het bedrag betaal je als de site klaar is en naar tevredenheid. 

Let wel op: ik doe mee aan de KOR regeling en bereken dus gen BTW op mijn facturen. 

Websites bouw ik voor de kleinere en middelgrote bedrijven. Een webshop ligt in de mogelijkheden maar niet voor grote winkelketens. 

Ik kan je helpen bij een ontwerp, de foto’s, hosting en licenties. De teksten moet je zelf aanleveren. Jij weet ten slotte het beste wat je wilt vertellen. Eventueel kan ik je wel in contact brengen met een tekstschrijver mocht je het lastig vinden zelf te doen. 

Ja, ik werk alleen met WordPress en elementor. Heb je dus een andere site die je aangepast wilt hebben kan ik je helaas niet helpen.