Een goede website

Ga jij starten met een bedrijf en heb je een website nodig. Om kan je huidige website wel een upgrate gebruiken? Dan zit je helemaal goed. Hieronder beschrijf ik wat ik voor je kan betekenen. 

Ik woon zelf in Woudenberg en werk vooral in de omgeving. Denk dan aan Amersfoort, Leusden, Maarn, Utrechtse Heuvelrug etc. Maar woont u verder weg is dat ook geen probleem.

 

Website bouwen

Tegenwoordig zijn sociale media erg belangrijk voor een bedrijf. Maar onderschat de waarde van een goede website niet. Op een website kan je veel informatie kwijt en geeft een goede impressie van je bedrijf. Op een veel uitgebreidere manier dan dat je dat op social media hebt. Een goede website is vindbaar, snel, en duidelijk. Daarnaast hoeft een goede website helemaal niet zo duur te zijn. Het bouwen is een eenmalige investering en de kosten per jaar vallen reuze mee. 

Hieronder zal ik u hier meer over vertellen, wat de kosten zin en de mogelijkheden.  

Basis Webiste

Voor een startende, kleine of middelgrote ondernemer hoeft een website vaak niet veel “poes pas” te hebben. Een paar pagina’s met een aantal foto’s en tekst en natuurlijk mooi vormgegeven is dan al voldoende. We beginnen met een kennismakingsgesprek en als we samen doorgaan, bespreken we de wensen. Ik ga dan starten met een opzet voor de website en daarna kan je kijken wat je aangepast wilt hebben. Pas als hij helemaal naar het zin is en voor zowel computerscherm, Laptop, Tablet als mobiel goed werkt gaat hij online. 

Webshop

Wanneer je spullen wil verkopen is het handig om een webshop te hebben. Deze kan ik ook voor je bouwen en wanneer gewenst de foto’s maken van de producten. Omdat de ene webshop uitgebreider is dan de ander heb ik hier geen standaard prijs voor. Mocht je hier meer over willen weten kan je het beste even het contactformulier invullen. 

Hosting - domeinnaam

Voor een website is er een hosting partij nodig en moet er een domeinnaam worden aangevraagd. Deze kan je allebei zelf regelen en de site zelf online plaatsen. Maar ik kan dit ook van je overnemen. Wanneer ik de hosting verzorg, zorg ik ook dat de plug-ins (die nodig zijn voor bijvoorbeeld de veiligheid van een website) tegelmatig ge-update worden. 

Voor maar € 20 euro per jaar verzorg ik de Hosting van jou website. Ik breng dit onder bij Vimexx en als er iets mis is met de site neem ik contact op om het te verhelpen. Je hebt hier dus zelf dan geen omkijken naar. 

Fotografie

Op een webiste mogen mooie foto’s natuurlijk niet ontbreken. Dit hoeven er niet veel te zijn, maar ze bepalen wel de sfeer van een site. Je mag zelf kiezen of je de foto’s zelf aanlevert of dat je dat door mij laat verzorgen. Wanneer je door mij een website laat bouwen en een zakelijke fotoshoot boekt krijg je op de fotoshoot 15% korting. Wil je meer informatie over een zakelijk fotoshoot klik dan op de button hieronder. 

 

Teksten

Teksten schrijven is iets wat ik niet van je kan overnemen. Je weet zelf het beste alles over je bedrijf en wat je wilt vertellen. Mocht je er toch moeite mee hebben kan ik je wel in contact brengen met mensen die hierin gespecialiseerd zijn. Zij komt dan bij je langs en maakt mooie teksten bij de dingen die jij vertelt. 

Onderhoud

Een website moet ook onderhouden worden. Teksten en foto’s hebben af en toe even een update nodig. Maar ook de plug-ins om een website bijvoorbeeld veilig te maken moet regelmatig ge-update worden. WanDit kan je zelf doen maar kan je ook uitbesteden. Ik vraag hier een prijs per uur voor omdat niet iedereen even vaak iets veranderen wil. 

Tarieven